همگان بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دورکردن ما از همدیگر برداشتند ما دو قدم به هم نزدیکتر شدهایم
مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا
۲۹ مرداد ۱۴۰۵
شهادت یازدهمین ستاره آسمان امامت را تسلیت عرض کرده و از حضرت ولیعصر (عجلالله تعالی فرجه الشریف) میخواهم که به ما توفیق دهد در راه اعتلای دین خدا گام برداریم و مایه سرافرازی ملتهای خود شویم.
در این جلسه حاضر شدهام تا سلام گرم رهبر معظم انقلاب، حضرت آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای و ملت ایران را به شما برسانم، ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حق برادری را به جا آورده و جهان را حیرتزده کردند؛ و امروز من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.
همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دورکردن ما از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیکتر شدهایم.
عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهلبیت عصمت و طهارت (علیهمالسلام) دارد، اما آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیکتر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتختهای بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند.
در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایتهای دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتختهای دولتهای غربی ننوشتند.
اگر ما با مقاومت، با ایستادگی ملتهایمان و با کمک یکدیگر توانستیم، امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم، اکنون باید برای رفاه اقتصادی دو ملت، پیشرفت و توسعه دو کشور همقسم شویم.
ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاهکردن دست بیگانگان و تعریف پروژههایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک میکند.
ما دوستان و برادران سختترین روزها بودهایم، در ناخوشیها با هم ایستادیم و در موفقیتها نیز کنار هم خواهیم بود و در یککلام؛ قدرت ما در برادری ماست. «اخوتنا قدرتنا انشاءالله. اخری تحبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المؤمنین».
