مقابله با جنگ اقتصادی بر عهدهٔ ما مسئولان است

نشست کمیسیون کشاورزی مجلس

۲۳ دی ۱۴۰۴

اصلاح ساختار مدیریت بخش کشاورزی در کشور ضروری است و کمیسیون کشاورزی مجلس مأموریت دارد تا با رعایت حوزه وظایف خود به اشکالات این بخش بپردازد و زیرساخت‌های اصلاح آن را فراهم کند.

 حل مشکل نهاده‌های دامی نیازمند اصلاح ساختار است

ما اجرای تمام تصمیمات خود را منوط به اعتبارات کرده‌ایم؛ ازاین‌رو وقتی بودجه نمی‌رسد، تمام کارها متوقف می‌شود. همه این مشکلات در حالی است که در برنامه هفتم پیشرفت، راهکارهای اجرایی برای حل مسائل اساسی کشور پیش‌بینی‌شده است.

نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک باید اصلاح شود

پیش از اجرای هر تصمیم اصلاحی باید سیاست‌های جبرانی برای مردم و تأمین معیشت مردم داشته باشیم تا اصلاحات اقتصادی امکان انجام داشته باشد و بارها نیز بر این تأکید کرده‌ام، باید اجرای صحیح طرح کالابرگ الکترونیک را دنبال کنیم؛ طرح کالابرگ در شیوه واقعی آن به این شکل است که هزینه پرداختی مردم برای کالاهای اساسی تعیین شده در مدت یک سال ثابت است و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز را دولت پرداخت می‌کند.

نوسانات سالانه نرخ ارز باید در یک بازه مشخص باشد

در طول سال حدود نوسانات نرخ دلار زیاد است؛ همین اتفاق، اجازه نمی‌دهد مشکلات اقتصادی برطرف شود و این مانع سرمایه‌گذاری است، البته تثبیت نرخ ارز به معنای تعیین دستوری یک نرخ یا معنای شناور بودن مطلق نیست؛ بلکه این موضوع به حکمرانی مقتدرانه نیاز دارد تا نوسان ارز را در یک بازه مشخص مدیریت کند که اگر این مهم رخ دهد، شاهد ثبات اقتصادی خواهیم بود.

مردم هم در جنگ ۱۲ روزه و هم در جنگ با تروریست‌ها مقابل دشمن ایستادند و به وظیفه خود به نحو احسن عمل کردند، همان‌طور که قبلاً هم تأکید کرده‌ام مقابله با جنگ اقتصادی دشمن بر عهده ما مسئولان است.