رزمایش «سهند – ۲۰۲۵» پیام مهمی برای قدرت‌های سلطه‌گر دارد

رئیس مجلس در صحن علنی

۱۱ آذر ۱۴۰۴

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِیلاً

در ابتدا سالروز شهادت مجاهد شجاع و بزرگ‌مرد ماندگار میرزا کوچک‌خان جنگلی و تمامی مجاهدان ضد استعمار در نهضت جنگل را گرامی می‌داریم. حرکت میرزا کوچک‌خان به تعبیر رهبر معظم انقلاب، یک حرکت صددرصد اسلامی و ایرانی بود. او منافع کشور خارجی را بر منافع ایران ترجیح نداد و با سیاست‌های اجنبی چه شوروی و چه انگلیس، همراه نشد و استقلال خود را به طور کامل حفظ کرد و عمر شریفش را در راه مبارزه با قدرت‌های استعماری وقف کرد. خدایش رحمت کند.

رزمایش بزرگ ضدتروریستی «سهند‌۲۰۲۵» نشان ارادهٔ جدی کشورهای مستقل برای دفاع از خود در مقابل مناسبات ظالمانهٔ جهانی‌ست

همچنین رزمایش بزرگ ضدتروریستی «سهند – ۲۰۲۵» به میزبانی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با مشارکت کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در حال برگزاری است که خداقوت می‌گوییم. همکاری‌های دفاعی و اقدامات مشترک ضدتروریستی جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشورها، پیوسته در حال ارتقاست و نتایج عملیاتی آن در رفع شرّ دشمنان ایران عزیز و تارومار کردن گروه‌های تروریستی عیان خواهد شد. برگزاری این رزمایش پیام مهمی به قدرت‌های سلطه‌گر و نشان‌دهندهٔ وجود ارادهٔ جدی در میان کشورهای مستقل برای دفاع از خود در مقابل مناسبات ظالمانهٔ جهانی‌ست.