در حوزه انرژی صنایع باید منطق اقتصادی حاکم شود
نشست بررسی شبیهسازی طرح رفع ناترازی انرژی در سمنان
۶ مهر ۱۴۰۴

باتوجه به تجارب قبلی نباید اجازه داد طرح رفع ناترازی انرژی در استان سمنان دولتی شود؛ بلکه این طرح باید به سمت مردمیشدن حرکت کند.
در حوزه انرژیِ صنایع باید منطق اقتصادی حاکم شود، منظور از طرح مردمی هم به این معناست که خانوارها در هر نقطه و محل زندگی خود باید بابت صرفهجویی و کاهش مصرف انرژی، ما بهازای اقتصادی شفاف داشته باشند و این منفعت باعث رشد قدرت اقتصادی آنها شود.
باید منفعت اقتصادی مردم لحاظ شود
بنابراین، باید از دولتی شدن طرح، خامفروشی، مصرف بیش از اندازه و دستوری شدن اجرای آن پرهیز شود. هر اقدامی نیازمند قانون است، در اجرای این طرح و برای رفع ناترازی و اصلاح الگوی مصرف، هرگونه اجبار و عملکرد دستوری حتماً خطا است و حتماً در کنار آن باید منفعت اقتصادی مردم نیز لحاظ شود.
در کنار انرژی، مباحث مربوط به معادن و فرصتهای اقتصادی در این استان بهقدری مطلوب است که میتواند موجب مهاجرت معکوس به این استان شود.