امروز بیش از هر زمان دیگری به «بصیرت» نیازمندیم
مراسم اختتامیه پنجمین دوره جشنواره شهید مدرس(ره)
۸ دی ۱۴۰۳

بسماللهالرحمنالرحیم
در آستانه 9 دی روز بصیرت قرار داریم، تأکید رهبر معظم انقلاب بر جهاد تبیین بهخصوص در زمانی که دشمن با تمام ابزار خود تلاش دارد در جنگ نابرابر ترکیبی و شناختی که راه انداخته است، ذهن ملت ایران و امت اسلام را از باورها و ارزشهای خود دور نگاه دارد، نشان میدهد که امروز بیش از هر زمان دیگری به «بصیرت» نیازمندیم.
دشمن در چند دهه قبل از طریق جنگ سخت به دنبال بلعیدن منابع ما بودند، امروز این جنگ بهصورت نرم و اتکا به قدرت هوشمند انجام میشود.
دشمن به دنبال یافتن افراد تأثیرگذار در جامعه ماست تا آنها را از مسیر انقلاب اسلامی جدا کند، ازاینرو امروز جنگ نرم و حضور در این عرصه بسیار با آنچه درگذشته داشتیم، متفاوت است و لذا باید بیشازپیش تلاش کنیم.
هرکجا هستیم باید در راه خدا گام برداریم، خداوند در قرآن فرموده است مشتری شما در این دنیا صرفاً من هستم و بهای شما نیز بهای بهشت است و اگر مجاهد راه خدا باشید، بهای بهشت را دارید. ازاینرو اگر خود را به هر چیز و هر کس غیر از خدا بفروشیم، ارزان فروختهایم.
ما عمر، روح، فکر، ذهن، جسم و قوت خود را با صاحب اصلی آن معامله میکنیم، لذا باید هر صبحی که از خواب برمیخیزیم به این نکته توجه کنیم که قرار است امروز در چه مسیری گام برداریم.
قطعاً زندگی در ابعاد مختلف خود از حوزه مادی گرفته تا معنوی در حوزه فردی تا خانواده و جامعه، دارای فراز و نشیب و سختی است، حضرت امام(ره) میفرمایند، کار برای خدا هرگز دلسردی به همراه ندارد و اگر روزی از زندگی مادی و معنوی خود خسته شدیم باید به خاطر بیاوریم که کار برای خدا خستگی ندارد که کار برای خدا ضمانت الهی را برای اجر دنیوی و اخروی به همراه دارد.
در همه جوامع از سطح خانواده گرفته تا ملی در حوزه اداری یا میدان رزم، اعتماد بزرگترین سرمایه است، همه ما باید تلاش کنیم تا سرمایه اعتماد را در جامعه افزایش دهیم؛ همین اعتماد رمز موفقیت در دوران دفاع مقدس بود. اگر این اعتماد وجود داشته باشد، سایر ویژگیهای بعدی نیز به دنبال آن خواهد آمد اما زمانی که اعتماد در یک جامعه از بین برود، محبت، گذشت، انسجام، رابطه عاطفی و خیروبرکت از بین خواهد رفت و در کنار آن سختی، بیانگیزگی، اختلاف، سرخوردگی، غیبت و دروغ به وجود میآید.
فلسفه وجودی همه سازمانها و نهادهای وابسته به مجلس و ادارات قوه مقننه این است که نمایندگان بتوانند به امر قانونگذاری و نظارت بپردازند، ستاد مجلس نیز میتواند در افزایش توانایی، تصمیمگیریهای خوب و حل مشکلات مردم، مؤثر باشد.
ستاد مجلس باید برای تصمیمگیریهای درست و دقیق نمایندگان بسترسازی کند، جدیت من در رفتار با همکاران حوزه قوانین به دلیل این است که هر کدام از آنها در حوزه قانونگذاری بسیار مؤثر هستند و برخی از آنها سابقه بیشتری از نمایندگان در این حوزه دارند لذا باید دقت عمل بیشتری داشته باشند.