پیوند ایران و لبنان ناگسستنی است و جان ما و شما یکی است

گفت‌وگوی تلفنی رؤسای مجلس ایران و لبنان

۱۲ خرداد ۱۴۰۵

شامگاه دوشنبه، دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با آقای نبیه بری، رئیس مجلس لبنان پیرامون آخرین تحولات لبنان گفت‌وگو کرد.

رئیس مجلس در این تماس با اشاره به تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و رشادت‌های قهرمانانه مقاومت لبنان در پاسخ به این جنایت‌ها، تأکید کرد: ما در جمهوری اسلامی ایران به‌طورجدی توقف جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پیگیری می‌کنیم.

حزب‌الله و امل امروز هم از سرزمین مادری‌شان و هم از امت اسلامی دفاع می‌کنند. ازاین‌جهت پیوند ایران و لبنان ناگسستنی است و جان ما و شما یکی است.

در ۲ روز گذشته با جدیت توقف حملات اسرائیل را دنبال کرده‌ایم و اگر جنایت‌ها ادامه پیدا کند نه‌تنها روند گفت‌وگوها را متوقف می‌کنیم که جلوی رژیم صهیونیستی خواهیم ایستاد.

ما مصمم هستیم که آتش‌بس در همه جای لبنان و به‌ویژه در جنوب این کشور برقرار شود.

چنانچه توافقی برای پایان جنگ بین ایران و امریکا شکل بگیرد شامل توقف حملات در همه جبهه‌ها به‌ویژه لبنان خواهد بود.

نبیه بری: لبنان هرگز مواضع مثبت ایران در این مرحله حساس را فراموش نمی‌کند

نبیه بری، رئیس مجلس لبنان هم با تقدیر از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی در لبنان، گفت:  آتش‌بس باید در تمام لبنان و در مقابل عملیات‌های نظامی از زمین و هوا و دریا برقرار شده و می‌بایست با خروج اشغالگران، امکان بازگشت آوارگان به خانه‌های خودشان در جنوب فراهم شود.

لبنان هرگز مواضع مثبت ایران در این مرحله حساس را فراموش نمی‌کند.