مقاومت عراق یکی از عناصر قدرت این کشور است

فرودگاه بین‌المللی بغداد در محل شهادت شهید سرلشکر سلیمانی و ابومهدی المهندس

۲۸ مرداد ۱۴۰۵

من از اینجا یعنی محل ترور و شهادت دو ابرمرد تاریخ دو کشور ایران و عراق، سفرم را آغاز می‌کنم. این نقطه نمادی مهمی در تاریخ منطقه و نشانه‌ای اشتراکات دو ملت است، جایی که خون ۲ قهرمان از ایران و عراق در کنار هم ریخته شد.

اینجا نماد تقابل جبهه حق و باطل است و جایی است که دولت تروریست آمریکا به‌عنوان کانون اصلی جبهه باطل، زمانی که دید نمی‌تواند جلوی تقویت و گسترش جبهه مقاومت را بگیرد، دو تن از مردان بزرگ جبهه حق را ترور کرد، البته آنها افرادی بودند که عراق و ایران و کل منطقه را از شرارت‌های داعش نجات دادند، داعشی که به اعتراف رئیس‌جمهور فعلی آمریکا، دست‌ساز دولت ایالات متحده بود. اما آیا این ترور، جلوی قدرت و نفوذ مقاومت را گرفت؟ کافی است نگاهی به وضعیت منطقه بیندازید تا مشخص شود چه کسی در حال پیروزی است؟

همگان در جنگ رمضان، قدرت مقاومت ایران را درک کردند، مقاومت در عراق هم یکی از عناصر قدرت این کشور است. باگذشت سال‌ها، گفتمان مقاومت از مرزهای ایران و عراق و منطقه فراتر رفته و جهانی شده است. امروز واقعیت کثیف صهیونیست‌ها برای ملت‌های جهان آشکار شده و اسرائیل به‌عنوان دشمن بشریت شناخته می‌شود.

پس از جنگ رمضان شاهد تحول در نظم امنیتی منطقه هستیم، در نظم جدید منطقه، دخالت بیگانگان و بازیگران فرامنطقه‌ای در معادلات منطقه به‌سرعت در حال کاهش است. نیروهای آمریکایی دنبال برنامه خروج آبرومندانه از منطقه هستند و رژیم صهیونیستی دیگر آینده‌ای در منطقه ما ندارد و خیال نهر تا بحر را حتی در رؤیاهایش نیز نخواهد دید.

من در این مکان خطاب به این دو شهید عرض می‌کنم: ابومهدی و حاج‌قاسم عزیز! ببینید ثمره مجاهدت و خون پربرکتتان را. بدانید که ما و همه باورمندان به مکتب شما در ایران و عراق، تا به‌نتیجه‌رساندن آرمان‌های شما از پا نخواهیم نشست و آماده‌ایم جان و مال و آبروی خود را فدای این مسیر مقدس کنیم.

سفر امروز هیئت پارلمانی به عراق را در راستای تقویت نظم جدید در منطقه و سرعت‌بخشیدن به تقویت همکاری‌های بین همه کشورهای منطقه بدون دخالت خارجی است. من در بحبوحه جنگ نیز چندین بار به‌صورت علنی تصریح کردم که کشورهای اسلامی منطقه باید دنبال تعاملات و روابط امنیتی عمیق باشند که با همکاری‌های اقتصادی پایدار شود و جمهوری اسلامی ایران برای این امر آماده است. روشن است نزدیکی‌های فرهنگی و مذهبی بین دو ملت ایران و عراق، فرصتی متمایز برای پیگیری این مسئله را ایجاد می‌کند که می‌بایست سفر به بغداد را اولویت قرار می‌دادیم.

روشن است نزدیکی‌های فرهنگی و مذهبی بین دو ملت ایران و عراق، فرصتی متمایز برای پیگیری این مسئله را ایجاد می‌کند که می‌بایست سفر به بغداد را اولویت قرار می‌دادیم.

من در این سفر با مسئولین محترم دولت و مجلس عراق، چهره‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دیدار و گفتگو خواهم داشت. همچنین به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم اربعین تدفین امام شهید انقلاب اسلامی ایران شرکت خواهم کرد و پیام تشکر ایشان و مردم ایران را از تشییع باشکوه این مرجع تقلید بزرگ جهان تشیع به ملت و مسئولان عراق ابلاغ خواهم کرد. پیوند دو ملت ایران و عراق، پیوندی تاریخی، ریشه‌دار و ناگسستنی است.
همسایگی ما بر پایه برادری، محبت به اهل‌بیت (ع)، مقاومت در برابر دخالت بیگانگان و باور به سرنوشت مشترک دو کشور بنا شده و این گذشته درس‌آموز، راهنمای آینده خواهد بود.
ان‌شاءالله در این سفر گام‌های بلندی برای تحکیم امنیت درون‌زا و مشترک و رفاه دو ملت برخواهیم داشت. قوت ما در برادری ما است.


#أخوتنا_قوتنا