کوبا و ایران می‌توانند ظرفیت‌ همکاری‌های اقتصادی را فعال کنند

محمدباقر قالیباف در دیدار با رئیس مجلس ملی کوبا

۸ مرداد ۱۴۰۴

از مواضع شفاف کوبا دررابطه‌با ایران و محکوم‌کردن اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا قدردانی می‌کنیم. ظرفیت همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف خصوصاً اقتصادی خوب ارزیابی می‌شود؛ در این راستا کمیسیون‌های مشترک اقتصادی میان دو کشور باید هرچه سریع‌تر عملیاتی شوند.

در این زمینه فرصت‌های خوبی وجود دارد که می‌توان با عملیاتی‌کردن توافقات میان دو کشور آنها را به نتیجه رساند.

خوان استبان لاسو هرناندز، رئیس مجلس ملی کوبا: تحولات در خاورمیانه و شمال آفریقا نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها در تلاش هستند تا منافع خود را از طریق قوه قهریه تأمین کنند

در ادامه این دیدار، خوان استبان لاسو هرناندز، رئیس مجلس ملی کوبا با اشاره به اینکه تحولات در خاورمیانه و شمال آفریقا نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها در تلاش هستند تا منافع خود را از طریق قوه قهریه تأمین کنند، گفت: آخرین اقدام بی‌ثبات‌کننده و تنش‌آفرین امریکا، حمله به جمهوری اسلامی ایران بود. در این میان آنها از ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی در غزه نیز حمایت می‌کنند.

کوبا از هیچ اقدامی برای اجرای قوانین بین‌المللی و پایان‌دادن به نسل‌کشی در غزه دریغ نخواهد کرد، در این میان جمهوری اسلامی ایران نیز می‌تواند در مواجهه با تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا، بر روی حمایت‌های کوبا حساب کند.

خوان استبان لاسو هرناندز در پایان، خواهان تسریع در ارتقای همکاری‌های دوجانبه میان کوبا و جمهوری اسلامی ایران شد.