هر تعرضی به ایران به معنای آتش‌زدن بشکه باروت است که کل منطقه را منفجر خواهد کرد

نطق پیش‌ازدستور رئیس مجلس در صحن علنی

9 اردیبهشت 1404

صوت

 بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبديلًا

قالیباف فرارسیدن سال‌روز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر را تبریک گفت

در ابتدا فرارسیدن میلاد باسعادت کریمۀ اهل‌بیت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها آغاز دهۀ کرامت و روز دختر را به مردم شریف ایران به‌ویژه تمام دختران عزیز و دلبند ایرانی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

جوانان برومند کشور پس از حادثۀ دلخراش بندر شهید رجایی نشان دادند قلبشان برای ایران می‌تپد

 همچنین مجدداً به خانواده‌های داغ‌دیدۀ حادثۀ دلخراش بندر شهید رجایی تسلیت می‌گویم. تمام ایران یکپارچه، داغدار حادثۀ بندر شد و جوانان رشید و برومند این مملکت نشان دادند که قلبشان برای آرامش و آبادی ایران می‌تپد کادر درمان حتی در بخش غیردولتی به سمت مراکز درمانی شتافتند؛ مراکز انتقال خون مملو از جوانان شد؛ آتش‌نشانان، نیروهای هلال‌احمر و عموم نیروهای امدادی و خلبانان هواپیماهای اطفای حریق سپاه و ارتش جان خود را کف دست گرفتند و نقشی بی‌بدیل در مدیریت بحران ایفا نمودند.

 مسئولان ارشد کشور با دستور ریاست محترم جمهور از اولین ساعات حادثه در میدان حاضر شدند و همچنین دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و قضایی و نمایندگان ویژۀ چهار کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی نیز همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب در پیام خود امر کردند از اولین ساعات حادثه به‌صورت میدانی در حال بررسی دقیق و موشکافانه برای کشف هرگونه سهل‌انگاری یا تعمد در این واقعه هستند و گزارش آن را به مردم عزیز ارائه خواهند کرد.

 هیچ واژه‌ای توان قدردانی از این ملت رشید را ندارد. پیوند این مردم با یکدیگر و با ایران عزیز، تاریخی و از عمق جان است؛ دشمنان ما همچون گذشته آرزوی درهم شکستن این پیوندها و برهم‌زدن امنیت و آرامش ایران عزیزتر از جان را به گور خواهند برد.

نخست‌وزیر جنایتکار رژیم آپارتاید صهیونیستی ثابت کرده که هربار لاف محکم‌تری‌ بزند، در میدان با شکست بزرگ‌تری روبه‌رو شده است

  نخست‌وزیر جنایت‌کار رژیم آپارتاید صهیونیستی باری دیگر برای جلوگیری از مرگ سیاسی خود، راه گزافه‌گویی را برگزیده و ملت بزرگ ایران را تهدید کرده است. بیچاره‌ای که از ترس بازداشت شدن، مسیر سفرهای هوایی خود را هر روز تغییر می‌دهد، و منفورترین جنایتکار تاریخ معاصر است، چهرۀ واقعی رژیم جلاد را پس از چند دهه فریبکاری رسانه‌ای، در دنیا و به‌خصوص برای جوانان آمریکایی و اروپایی افشا کرده و افتخاری جز بمباران مدارس و بیمارستان‌ها ندارد و به هیچ‌کدام از اهداف اعلامی خود در ابتدای جنگ نرسیده است و رژیم جعلی صهیونیستی را در ناامن‌ترین شرایطش قرار داده است.

 همۀ این بحران‌های عمیق اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بین‌المللی، این رژیم را به چنان ضعف عمیقی رسانده است که مجبور شده‌اند با دستاوردسازی و تهدید، لاف در غریبی بزنند.

هر تعرضی به کشور عزیزمان ایران به معنای آتش‌زدن بشکۀ باروت است که کل منطقه را منفجر خواهد کرد

آن جنایتکار فاسد، در عمر منحوس سیاسی خود ثابت کرده است که هر بار لاف محکم‌تری بزند، در میدان با شکست بزرگ‌تری روبرو شده است. کابوس حماس، او را متوهم‌تر ازقبل کرده و ادعای بلعیدن استخوانی را دارد که از گلویش بزرگ‌تر است. همه دریافته‌اند که او به‌مثابه همان پادشاه عریان ضرب‌المثل‌هاست که کسی جدی‌اش نمی‌گیرد؛ قدرت‌ها فهمیده‌اند که او برای منافع شخصی خودش همه را قربانی خواهد کرد؛ او تلاش می‌کند تابه خیال خود مذاکرات در جریان را بر هم زند و به نظر می‌رسد حنای او دیگر برای سیاستمداران جهان و حتی دوستان این رژیم رنگی ندارد. امروز همه فهمیده‌اند که حیات رژیم صهیونیستی در آدم‌کشی و جنایت است و صلح و ثبات و آرامش، آنها را مجنون و پریشان می‌سازد.

 ما این مواضع را صرفاً لفاظی کم‌ارزش برای تأثیرگذاری بر روند مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا می‌دانیم و آن را جدی نمی‌گیریم؛ اما نسبت به یک مسئله تردید نداریم که اگر روزی حتی درصدی از این لفاظی‌ها هم جنبۀ عملی پیدا کند، رژیم صهیونی بدون اجازۀ آمریکا دست به هیچ ماجراجویی و حماقتی نمی‌زند؛ بنابراین برای اینکه دشمن دچار خطای محاسباتی نشود روشن اعلام می‌کنیم: مردم ایران فریب‌بازی قدیمی پلیس خوب و پلیس بد را نمی‌خورند و همان‌طور که قبلاً نیز تصریح کرده‌ایم هر تعرضی به کشور عزیزمان ایران، به معنی آتش‌زدن بشکۀ باروت است که کل منطقه را منفجر خواهد کرد و همۀ پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه را در معرض پاسخ ایران قرار خواهد داد، و این کشورها نیز هزینۀ ماجراجویی رژیم صهیونیستی را خواهند داد.

 دست ما برای به نهایت رساندن توان تهاجمی‌مان در وسیع‌ترین ابعاد کاملاً باز است و دانش و ارادۀ آن همان‌طور که دشمنان می‌دانند نزد ما موجود هست و خواهد بود.

موثرترین اقدام برای پیش‌برد مذاکراتی که منافع ملت ایران را تأمین کند، ادارۀ کشور و حل مسائل مردم از طریق ظرفیت‌های عظیم داخلی و تقویت ارتباطات بین‌المللی با دیگر کشورهاست تا دشمن از باج‌خواهی از کشورمان ناامید شود

 در پایان لازم است یادآوری کنیم که مؤثرترین اقدام برای پیش برد مذاکراتی که منافع ملت ایران را تأمین کند، ادارۀ کشور و حل مسائل مردم از طریق ظرفیت‌های عظیم داخلی و تقویت ارتباطات بین‌المللی با دیگر کشورهاست تا دشمن از باج‌خواهی از کشورمان ناامید شود و به تأمین منافع ایران تن دهد .

 در همین راستا به‌عنوان دو مصداق مؤثر از دولت محترم می‌خواهیم هرچه سریع‌تر اجرای کامل و دائم کالابرگ الکترونیک و طرح‌های صرفه‌جویی برای حل ناترازی انرژی را آغاز کند که باعث رضایت مردم نجیب و شریفمان خواهد شد. ان‌شاءالله.